Garázsajtó

Cégünk a garázskapuk (garázsajtók) széles választékát kínálja, a szigeteletlen kivitelűtől a 40 mm PUR habos szigetelésű modellekig.

Garázskapuink szekciói Woodgrain felületkezeléssel vannak ellátva. A faerezetű mintát egyszerű tisztítani, az esővíz nem hagy nyomot rajta, és az apróbb karcolások szinte észrevehetetlenek.

Az H-C Bau garázskapu (garázsajtó) szigetelési tényezője kiváló. A panelek közötti gumitömítés nagyban hozzájárul a megfelelő hő- és zajszigeteléshez . Hangsúlyozza ki otthona szépségét tradicionális kapukkal – legyen egyedi az otthona.

Az ujjbecsípődés elleni védelem a szekciók kapcsolódásánál jobban és biztonságosabban működik.

Az H-C BAU szekciók tökéletes záródását német fejlesztésű rendszer biztosítja, így azok 100%-ban megfelelnek a legszigorúbb EU előírásoknak és normáknak. Az ujjbecsípődés elleni védelem kétoldali – kívülről és belülről is védelmez.

A többfunkciós, szekciók közötti szigetelés véd az időjárás viszontagságai elől valamint javítja a garázskapu teljes felületének hőszigetelési értékét.

Ez az új, innovatív megoldás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a szekciók szigetelése, amely energiatakarékossági szempontból is lényeges, tökéletesen legyen. Ennek nagyobb jelentősége van ebben az esetben, mint a szekciókban található szigetelésnek.

A szekciók csatlakozásának új konstrukciója a felületek minimális súrlódását eredményezi a kapu működése közben.

Ez megakadályozza a panelek felületi sérülését. A garázskapu lágyabban, gördülékenyebben működik, ezáltal hosszabb élettartamot biztosít az egész szerkezetnek.

Garázsajtókról, további felvilágosítást kérje Tamás kollegánktól 06 20 985 02 71-es számon.
(Partnereink: Hörmann Magyarország, Eurogate2000 Kft.)